Blynk er starten på noe nytt, både for deg og for oss.

BLYNK designer nettsider på webflow. Ikke bare nok med nettsider, men videoproduksjon og fotografering med en ny tilnærming.
InstagramInstagram
Oscar Winther
Co-founder / Dagligleder
22/10/23

Vi er som et nytt byrå som har hoppet rett ut av dataskjermen, med en hel haug av glitrende ideer om nettsideutvikling. Seriøst, vi er så freshe at vi får bærbare datamaskiner til å føle seg utdaterte! Og når vi sier "nytt perspektiv," mener vi virkelig det. Vi har sagt farvel til kjedelige, meningsløse nettsider, fordi hvem trenger dem egentlig?

 

For oss er en nettside mer enn bare noen koder og bilder. Nei, en nettside er som din bedrifts egne personlige markedsføringsrockestjerne på internett. Vi gir den et knallantrekk og sørger for at den er klar for å wow'e publikum. Vi tror at nettsider skal være så friske og unike som en meme som går viralt! Hva er greia med det? Vel, vi er den generasjonen som har vokst opp med sosiale medier og internett som vårt andre hjem. Vi har en egen instinktiv følelse for hva som funker online og hva som får folk til å stoppe opp og si, "Wow, dette ser fett ut!" Så ja, vi vet hvordan man lager en nettside som ser bra ut, hvorfor den ser bra ut, og ikke minst, hvordan den skal se fabelaktig ut! 🚀✨

Med det sagt er dette en fresh start for deg også! Vi har en annet tilnærming til webdesign og skiller deg ut fra saueflokken på en positiv måte. Velkommen til den spennende reisen mot en "frisk start" for din digitale tilstedeværelse! Her hos oss, er vi alt annet enn en gjeng med sauer. Vi omfavner en litt annerledes tilnærming til webdesign, og det handler om å gi deg den digitale WOW-faktoren. Hvis du har følt at din nettside har blitt litt "ullent" og usynlig i mengden, er det på tide å hoppe ut av saueflokken og bli en digital stjerne! Vi har kreative triks i ermet for å gjøre nettopp det. La oss sørge for at din nettside blir et enestående, minneverdig og underholdende online reisemål som får folk til å si: "Dette er lamt... på en god måte!"

Har du en ide? Vi kan hjelpe.

Start prosjektet ditt