Utover horisonten
ERFARING
BALANSE
FILOSOFI
ERFARING
BALANSE
FILOSOFI

Om oss på Blynk

Nettsider som skiller seg ut fra mengden ved å kombinere design og foto. Vi har drevet med webdesign siden 2018, og fotografering og video siden 2016

Vi skiller oss ut fra tradisjonelle byråer fordi vi legger vekt på åpnehet. Vi er transparente som en åpen bok og deler prosjektets progresjon. Dette er ditt prosjekt, og du har retten til å se prosjektet fra start til slutt. Hos oss jobber hele teamet med ditt prosjekt for legge opp en strategi og sikre din suksess.

Vi skaper en bro mellom dine kunder, og har markedsføring i bakhode når vi designer. Prat med oss!
22+
Klienter
52+
Nettsider lansert
Vi er et kreativt byrå med et friskt perspektiv på nettsideutvikling. Dette gir din bedrift en rekke spennende muligheter. Vi er frustrert over vanlige nettsider som ikke gir noen reell verdi. For oss er en nettside ikke bare et visuelt uttrykk for bedriften din, men også et kraftig markedsføringsverktøy.

Med vårt team, som er dypt forankret i sosiale medier og internettkultur, kan vi skape nettsider som ikke bare ser bra ut, men også oppfyller sine formål på en effektiv måte.
Audun Dalen

VÅRE EKSPERTISER

Webdesign

Webflow utvikling
Nettbutikk
SEO
CMS
Vedlikehold av nettside

Fotografering

Video/Film
Bedriftsfotografering
Redigering
Gratis prisantydning
Eventfotografering

Transparent prosess. Fantastiske resultater.

1.

Kom i kontakt

La oss sammen få klargjort hva du trenger, og finne den beste måten å nå målene på i riktig tempo og på en måte som passer for deg.
2.

Design & utvikling

Vi begynner med å brainstorme det perfekte resultatet og hva prosjektet trenger, og så fokuserer vi på å bygge drømmet designet.
3.

Vedlikehold

Vi holder kontinuerlig oppfølging fra planlegging til lansering av nettsiden.

Team. Blynk

Oscar

Oscar Winther

Daglig leder / utvikler
Vinh

Vinh Nguyen

Styreleder
Audun

Audun Dalen

Produksjonssjef