Vilkår og Personvern

Ditt personvern er viktig for oss. Vi driver med nettsider og innholdsproduksjon. Det er feltet vårt.
På et Blynk

I Blynk er din tillit vår prioritet når det gjelder håndtering av dine personopplysninger. Her finner du detaljer om hvilken informasjon vi samler inn om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen, og ikke minst, hvordan vi ivaretar ditt personvern. Så slå deg ned, les videre, og la oss vise deg hvordan vi tar vare på dine digitale hemmeligheter!

Hva samler vi på som tilhører deg?

Avhengig av den informasjonen du deler med oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, kan vi samle følgende opplysninger om deg:

  • Kontakt: Dette inkluderer informasjon du gir oss når du kontakter oss, enten det er gjennom e-post eller via et kontaktskjema.
  • Opplysninger om bruk på nettsidene: Når du besøker vår nettside, samler vi inn informasjon om bruken din, for eksempel hvilken enhet du bruker, din IP-adresse og hvilke sider du besøker.
  • Relevant og overfladisk informasjon om selskaper, antall ansatte, omsetning, etc.
  • Vi samler ikke inn personlig informasjon som fødselsdato og personnummer, eller informasjon om personlige betalingskort.
Hva bruker vi dette til?

For å kunne opprettholde et kundeforhold med deg, må vi samle inn visse personopplysninger. Vi begrenser oss kun til det absolutt nødvendige for dette formålet. Dette inkluderer primært ditt navn og kontaktinformasjon, slik som telefonnummer og e-postadresse. Disse opplysningene er avgjørende for å kunne opprettholde kommunikasjonen med deg gjennom kundeforholdet vårt.

I tillegg samler vi inn statistikk om hvordan brukere navigerer på nettsiden vår, for eksempel hvilke undersider de besøker. Dette gjør vi for å kontinuerlig forbedre nettsiden vår og gjøre den mer relevant for våre brukere.

Har vi dine person-opplysninger for alltid?

Vi beholder opplysninger om deg så lenge det er nødvendig for å oppnå det formålet de ble innhentet for. Når opplysningene ikke lenger er nødvendige for dette formålet, vil de enten bli slettet eller anonymisert. Vi gir deg også muligheten til å kontakte oss hvis du ønsker at vi skal slette opplysninger om deg umiddelbart. Din kontroll over dine data er viktig for oss, så ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker om dine personopplysninger.

Din personlige kontroll.
  • Se gjennom de dataene vi har lagret om deg.
  • Be om rettelser eller sletting av feilaktige data om deg.
  • Tilbakekall eventuelle tillatelser du har gitt oss til å lagre og behandle dine data.
  • Få mer detaljert informasjon om vår behandling av dine personopplysninger.
  • Be om å begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger.
Vi bruker ikke Cookies.
Lurer du på noe?

Har du spørsmål? Ikke nøl med å sende oss en e-post til info@blynk.no. Hvis du ønsker å fremme en klage, kan du kontakte oss via e-post på info@blynk.no, eller sende oss et brev til følgende adresse: Blynk AS, Dronningens gate 22, 0154 Oslo.

Vi er her for å hjelpe deg!