Vi er et Webflow byrå. Dette er fordelene for deg.

Webflow eller Wordpress? Hva er fordelene og ulempene, og hva burde du velge?
InstagramInstagram
Vinh Nguyen
Co-founder / Styreleder
12/10/23

Nettsider har flere interaktive elementer som forbedrer brukeropplevelsen, og det kan være vanskelig å visualisere alt dette når du lager en skisse. Med Webflow kan du kombinere det visuelle designskissen og den endelige nettsiden, ettersom det tilbyr live prototyping som gir konkrete forventninger til sluttresultatet.

Å lage en nettside er ikke alltid å slenge på de mest kompliserte animasjonene og legge på mest mulig informasjon. De aller fleste ganger er det simpleste det beste. Med muligheter for samarbeid reduseres utviklingstiden betydelig når du bruker Webflow. Designene er responsive, noe som betyr at alt som opprettes for skrivebordet tilpasses for nettbrett og mobiler. Du kan justere elementene for å sikre at de samsvarer med ditt behov og er nøyaktige.

Selvfølgelig er det alltid imponerende og se animasjoner som er unike. Webflow er det perfekte verktøyet som gir deg ubegrenset med alternativer når det kommer til animasjoner. Hva enn du kan visualisere deg, er mulig å kopiere over til dette verktøyet En knapp unna publisering. Når siden er ferdig, er det ikke verre enn å trykke to tastetrykk så er siden ute for absolutt alle! Det er kanskje for godt for å være sant, men det tar faktisk nesten halvparten av tiden å publisere her enn på andre plattformer.

Den viktigste fordelen som kanskje er det viktigste, er sikkerheten. Webflow tilbyr som standard SSL-kryptering for alle nettsteder som er vert på deres plattform. SSL (Secure Sockets Layer) krypterer data som sendes mellom brukerens nettleser og nettstedets server, slik at sensitiv informasjon som passord, betalingsopplysninger og personlige data forblir beskyttet mot mulige avlyttere og hackere.

Her er noen nøkkelpunkter sikkerheten webflow dekker.

  • Webflow CMS-sikkerhet  
  • Webflow SSL-vert
  • Webflow AWS
  • To-faktor autentisering
  • Beskyttelse mot DDoS-angrep

Er webflow verdt det?

De robuste funksjonene som tilbys av Webflow gjør det til et utmerket alternativ for å bygge en rask, responsiv og brukervennlig nettside. Det gir deg enorm fleksibilitet og samarbeidsmuligheter som gjør det enkelt å utvikle en nettside raskt. Dens utvalg av responsive design og dra-og-slipp-tilpasninger uten behov for koding hjelper deg med å raskt lage din drømme-nettside.

Har du en ide? Vi kan hjelpe.

Start prosjektet ditt